Trnavské deti môžu prežiť prázdniny aj v Galérii Jána Koniarka

Trnavské deti môžu prežiť prázdniny aj v Galérii Jána Koniarka

Počas celého júla v pracovné dni môžu prázdninujúce deti, s rodičmi i samotné, prichádzať v Trnave do Kopplovej vily na ulici Zelený kríček. Sídli tam Galéria Jána Koniarka a už šiesty rok pripravuje pre ne tvorivé dielne pod názvom Leto v galérii. Každý týždeň tvoria na motívy niektorých tam vystavených konkrétnych umeleckých diel. Iveta Pospíšilová sa s mikrofónom zamiešala medzi účastníkov dielne a najskôr chvíľu počúvala rady pedagogičky výtvarného umenia a lektorky Kataríny Mášikovej.

Trnavské deti môžu prežiť prázdniny aj v Galérii Jána Koniarka Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Dielne, na ktorých sa stretávajú i celé rodiny, sa začínajú o pol desiatej predpoludním. Možno prísť na jeden deň i na celý týždeň. Ak deti chcú ostať dlhšie, dokončiť si začatú prácu, lektorky sa im rady venujú aj nejakú hodinku navyše. V tomto týždni si vyskúšajú rôzne sochárske techniky v hlavnom motíve s názvom Bol raz jeden Jano. Jano Koniarek. Projekt sa ukončí 31. júla výstavou diel vytvorených počas celého mesiaca.

Autorka: Iveta Pospíšilová foto: Kaboompics_com

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame