Ako žije poľnohospodárska škola cez prázdniny?

Ako žije poľnohospodárska škola cez prázdniny?

Žiaci a študenti si môžu vychutnať ešte posledné dni prázdniny, kým sa začne v školách obvyklý zhon a ruch. No sú školy, kde to cez prázdniny celkom neutíchne. Napríklad v takých záhradníckych školách sa o plodiny a kvetinové záhrady treba starať najmä počas dvoch prázdninových mesiacov. Aká je teda prázdninová atmosféra v záhradách veľkého areálu Strednej odbornej školy v Rakovciach pri Piešťanoch - aj na to sa Martin Jurčo pýtal riaditeľky Márie Múdrej.

Ako žije poľnohospodárska škola cez prázdniny? - 1. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Na jeseň budú práve s týmito sušenými kvetmi pracovať na hodinách aranžérstva.

Nesedíme v školských laviciach, ale pozeráme sa, ako to žije v záhradách a na políčkach. Aká je teda prázdninová atmosféra v záhradách veľkého areálu Strednej odbornej školy v Rakovciach pri Piešťanoch - aj na to sa Martin Jurčo pýtal riaditeľky Márie Múdrej. Ešte predtým oslovil učiteľku sadovníctva, ovocinárstva a ďalších predmetov Annu Kanderovú.

Ako žije poľnohospodárska škola cez prázdniny? - 2. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Vo veľkom areáli Strednej odbornej školy v Rakovciach pri Piešťanoch to teda žije aj počas prázdnin. O niekoľko dní tam však bude počuť celkom iný ruch - a k nemu bude zvoniť aj školský zvonec. Ak ste teda stredoškoláci - užite si ešte posledné dni prázdnin.

Galéria

jurco_1535.JPG
Autor: Martin Jurčo foto: Martin Jurčo

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame